Сім’ю розбили гастролі

18.07.2012
Сім’ю розбили гастролі

Американська поп–зірка Кеті Перрі та актор Рассел Бренд офіційно розлучилися. Як повідомив сайт ContactMusic, процес із розриву шлюбу завершився минулої суботи. Заяву до суду пара подала ще 8 лютого — після року і двох місяців спільного життя.

На яких умовах розбіглися Перрі та Бренд, не уточнюється. А було б цікаво дізнатися. Адже Кеті — дуже успішна співачка. Свого часу ця жагуча брюнетка стала першим виконавцем, чиї п’ять синглів продалися в інтернеті тиражем понад 4 мільйони кожен. Також Перрі — перша жінка в історії (і друга людина після Майкла Джексона), з одного альбому якої — під назвою Teenage Dream — відразу п’ять пісень очолювали головний чарт Billboard Hot 100. А ще можна згадати, що співачка випускає власні парфуми та працює в кіно.

Минулої зими, коли Рассел ініціював розлучення, подейкували, що він не збирається претендувати на половину майна своєї колишньої. Але як воно тепер?..

Перрі та Бренд побралися в жовтні 2010 року в Індії, недалеко від заповідника Рантамбор у штаті Раджастан. Вони не були зразковою сім’єю. Про можливий розрив почали говорити вже через кілька місяців після весілля. Зрештою причиною розлучення стали «непереборні розбіжності між подружжям». Кеті розповідала журналістам, що її не влаштовувало ставлення чоловіка до її гастрольної діяльності. А під час довготривалого турне California Dreams вони з Расселом майже не бачилися.

Що ж до версій про романи на стороні, то, за повідомленнями таблоїдів, зараз обидва артисти не перебувають у будь–яких романтичних стосунках. Кеті віддається творчості, а не новому коханню.