П’ять кілець — п’ять красунь

17.07.2012
П’ять кілець — п’ять красунь

Аби підняти градус підтримки збірної ФРН на Олімпіаді в Лондоні, німецька редакція «Плейбоя» влаштувала оригінальну фотосесію: п’ятеро спортсменок знялися ню. Дівчата на різні смаки — від 28–річної Крістіни Шютце з Дюссельдорфа, що представляє збірну з хокею на траві, до 18–річної російськомовної гімнастки–«художниці» Регіни Сергєєвої. Крім них, голяка сфотографувалися плавчиня Ангела Маурер, стрибунка у воду Крістін Штойєр та майстриня стрільби Беате Гаусс.

«5 золотих причин, щоб провести літо біля телевізора», — сповіщає обкладинка. На знімках усередині — Сергєєва стоїть з обручем, Маурер лежить на трампліні, Гаусс закривається гвинтівкою... Одягу майже немає, зате сексуальності — хоч відбавляй.

Прикметною є участь у фотосесії Сергєєвої. Увагу до неї можна вважати виявом ролі російськомовної громади ФРН. Регіна народилася вже в Німеччині, її батьки — переселенці з Казахстану. На спортивних змаганнях за одну з лідерок гімнастичної бундес–команди вболівають мама Наталя, бабуся, родичі з Росії. Цікаво, як вони поставилися до роздягання дівчини для «Плейбоя».