Фарбований пес

12.07.2012
Фарбований пес

Бразильська топ–модель Алессандра Амбросіо накликала на себе гнів захисників тварин. Ні, 31–річна красуня не вбралася у натуральне хутро й навіть не пропагувала споживання соковитого стейка з кров’ю. Уся провина Алессандри полягає в тому, що вона прогулялася по вулиці з собачкою — улюбленою мальтійською болонкою. Все б нічого, якби тваринка на була… пофарбована: вушка й лапки — яскраво–фіолетові, спина й животик — рожеві. Цю собачу «писанку» Алессандра несла на руках, прогулюючись зі свої нареченим Джеймі Мазуром, від якого два місяці тому народила другу дитину.

Після появи цих знімків у пресі активісти організації «Люди за етичне поводження з тваринами» (ПЕТА) поширила заяву про те, що фарбування шерсті може спричинити у собачки стрес, алергічні реакції й загальну загрозу для здоров’я. «Наші собаки й коти люблять нас незалежно від нашого зовнішнього вигляду. То чому б і нам не виявити таку саму доброту до них?» — докірливо запитує ПЕТА в поширеній з цього приводу заяві.

Щоправда, песик Алессандри зовсім не виглядає як жертва жорстокої хазяйки — судячи з виразу писка, своїм життям він цілком задоволений.