Розширення клану

10.07.2012
Розширення клану

Минув лише місяць, як голлівудський секс–символ Меттью Макконехі нарешті наважився розпрощатися з парубоцьким статусом і одружився зі своєю подругою Камілою Алвес, а в нього вже є для прихильників чергова новина. «Ми з Камілою чекаємо на третю дитину. Хай благословить усіх нас Господь», — такий запис днями з’явився у «Твіттері» 42–річного актора.

Коли саме слід чекати радісної події, Меттью не повідомив, проте судячи зі стрункої фігури бразильської моделі, станеться це ще не скоро.

Тепер складно й повірити, що ще років п’ять тому Макконехі був одним із найзапекліших холостяків «фабрики мрій». Усе змінило знайомство з Камілою, яку він зустрів у 2007–му, хоча спершу здавалося, що це — не більш ніж чергова інтрижка. Але коли в пари з’явився первісток, син Леві (до слова, 7 липня сім’я відсвяткувала його 4–річчя), зірковий татусь збагнув: «У мене вже фактично є родина, я — родоначальник нового клану. У мене — син! Я виховую його, дбаю про нього і усвідомив, що це дає мені більше сил, ніж будь–що в моєму попередньому житті».

Іще через півтора року в Каміли й Меттью народилася донечка Віда, а в грудні 2011–го зірка фільмів «Сахара» та «Золото дурнів» нарешті наважився й на заручини. Весілля зіграли 9 червня, і тепер Меттью зізнається, що не мислить свого життя без коханої дружини й дітей.

 

А ТИМ ЧАСОМ...

Як повідомляє журнал US Weekly, минулими вихідними народила первістка актриса Сієнна Міллер. Інформації про стать дитини та інших подробиць видання не наводить. Батьком немовляти є британський актор Том Старрідж, з яким колишня подруга Джуда Лоу зустрічається близько року. Після того як 30–річна Сієнна «відійде» від пологів, пара планує одружитися.