Вершниця з головою

27.06.2012
Вершниця з головою

Колись ім’я британки Кеті Прайс викликало в усіх обізнаних лише одну асоціацію — «великі цицьки». Силіконові груди прославили еротичну фотомодель значно більше, ніж будь–які інші таланти, хоча Кеті завжди вважала себе талановитою актрисою. Тоді її знали переважно під творчим псевдонімом Джордан.

Згодом повногруда еротик–діва довела, що може не лише світити оголеним тілом, а й бути чудовою мамою, дружиною, телеведучою й навіть письменницею. У Кеті троє дітей — син від футболіста Дуайта Йорка та дочка й син від музиканта Пітера Андре, з яким вона була одружена у 2005—2009 роках. Вона брала участь у багатьох телепроектах, причому досить успішних, а ще випускає власну лінію одягу — для вершників та... коней.

Та чи не головне амплуа Джордан–сьогоднішньої — письменниця. На диво, її спершу автобіографічні, а згодом просто художні романи одразу завоювали любов читачів, тож Кеті вирішила не зупинятися і, починаючи з 2004–го, щороку видає щонайменше по одній книжці. Днями відбулася презентація її восьмого роману — «Заради кохання». І цього разу 34–річна письменниця змогла здивувати публіку: з’явилася на презентації, вбрана в червоний костюм із золотим гаптуванням верхи на вороному коні. Роман, до речі, про спортивного коментатора Чарлі, який закохується... в гарячого іспанського вершника Феліпе. Авторка зізналася, що образ цього красеня навіяв їй аргентинський бойфренд — Леандро Пенна.