Пірат уже не при Параді

22.06.2012
Пірат уже не при Параді

Джонні Депп і Ванесса Параді.

Для когось це шок, для когось — шанс. 49–річний Джонні Депп і 39–річна Ванесса Параді, які досі були однією з найчарівніших зіркових пар, таки розлучилися. Цього тижня прес–секретар подружжя офіційно повідомив, що знамениті артисти розійшлися після 14 років спільного життя в цивільному шлюбі.

«Джоні і Ванесса розлучилися полюбовно, — сказав представник пари. — Будь ласка, поважайте їхнє право на приватне життя і, що найголовніше, приватність їхніх дітей».

Нагадаємо, що в американського кіноактора Деппа і французької співачки та акторки Параді ростуть двоє спадкоємців — 12–річна дочка Лілі Роуз та 10–річний син Джек. Як зірки вирішили проблему подальшого виховання дітей, наразі невідомо.

Чутки про проблеми у стосунках «Пірата Карибського моря» і його половини з’явилися ще в минулому році. Подейкували, що вони постійно сварилися через легковажну поведінку Деппа, який пропадав у нічних клубах і розважався в компаніях молоденьких дівчат. Деякі пліткарі приписували красунчикові роман з акторкою Євою Грін. Одного разу ЗМІ сповіщали про розрив як про доконаний факт, повідомляючи, що Ванесса виставила Джона за двері.

Параді обурювалася: «Якщо я з’їм три горошинки — я вагітна. Якщо я приїжджаю в місто — значить, збираюся купити там будинок. Взимку я розлучаюся, влітку виходжу заміж. Так–так, я виходжу заміж щороку, ось уже 15 років. І мало того — я ще повинна якось коментувати всі ці плітки!»

Офіційний шлюб Джонні й Ванесса так і не уклали. І тепер уже не укладуть...