ЄВРОМОЗАЇКА

22.06.2012

Британія бойкотує чвертьфінал у Києві

Британський кабмін продовжує бойкот української частини Євро–2012 — його представники не збираються приїжджати на матч Англія — Італія, що відбудеться в неділю в Києві. «Уряд Британії збирається бойкотувати чвертьфінал через занепокоєння ситуацією з правами людини в Україні. Також міністрів турбує вибірковість правосуддя», — пише газета «Індепендент» із посиланням на речника британського прем’єра.

Канцлер ФРН Ангела Меркель, яка теж ігнорує Євро в Україні, сьогодні планує відвідати матч збірної Німеччини, адже «бундестім» грає із греками у Гданську.

Подвійний гонорар збірній України

За перемогу над шведами, яка стала єдиною на чемпіонаті Європи, українська збірна отримає подвійні преміальні. «Я був вражений тим характером, який продемонстрували хлопці в грі зі шведами. Тому замість обіцяних 500 тисяч євро хлопці отримають мільйон», — сказав в інтерв’ю телеканалу «1+1» президент ФФУ Григорій Суркіс.

Також керманич українського футболу, який у вересні залишить свій пост, висловив упевненість, що Олег Блохін і за нового керівництва федерації допрацює свій контракт повністю — до 2014 року.