Дрю під хупою

06.06.2012
Дрю під хупою

Дрю Беррімор.

Дрю Беррімор, схоже, нарешті знайшла чоловіка, з яким готова прожити разом, «доки смерть не розлучить». Після двох невдалих шлюбів (у 1994–му Дрю вискочила заміж за власника бару Джеремі Томаса, з яким була одружена аж 29 днів, а з 1999–го по 2001 рік її чоловіком був актор Том Грін) актриса довго «дмухала на воду» й не ризикувала знову стати на весільний рушник. Але її нинішній супутник, арт–дилер Вілл Копельман, переконав 37–річну кінозірку у своїй надійності. До того ж він стане батьком первістка Дрю, який має з’явитися на світ наприкінці літа — на початку осені. П’ять місяців тому пара заручилася, а минулими вихідними зіграла весілля.

За словами друзів актриси, яку в юності за хуліганські витівки та пристрасть до алкоголю й наркотиків називали «поганим дитям Голлівуду», Беррімор остаточно вгамувалася і мріє про спокійне сімейне життя.

Як повідомляє американський таблоїд «Піпл», який придбав ексклюзивні права на зйомки весілля Дрю, церемонія вінчання за іудейським обрядом — під спеціальним навісом–хупою — відбулася на віллі актриси в Монтесіто, штат Каліфорнія. Запрошено було лише найближчих друзів та родичів — загалом «усього» дві сотні гостей. Не обійшлося без найближчої подруги Беррімор, Камерон Діаз. Була і їхня ­колега Різ Уїзерспун із чоловіком ­Джимом Тотом — саме вона порадила Дрю доручити організацію свята фірмі, яка рік тому влаштовувала її власне весілля.