Магія цифр у поміч

29.05.2012
Магія цифр у поміч

Джессіка Сімпсон.

Актрису Джессіку Сімпсон її наречений футболіст Ерік Джонсон таки поведе під вінець. Власне, пара збиралася побратися ще минулого року, проте у розпал весільних приготувань з’ясувалося, що наречена чекає дитину. Джессіка та Ерік вирішили відкласти урочистості на більш підходящий момент. Таким моментом стане 12 грудня цього року. Саме в магічну, на переконання молодят, дату — 12.12.12 — вони поєднають себе путами Гіменея.

До того часу Джессіка має намір повернути своє тіло у форму. Адже під час вагітності зірка набрала аж 29 кілограмів ваги. Нагадаємо, що доньку, яку назвали Максвелл Дрю Джонсон, актриса народила на початку травня. Отже, в Сімпсон є лише півроку, щоб стати стрункою і виглядати на власному весіллі на всі сто.

Оскільки шлюбна церемонія відбудеться в грудні, пара має намір відгуляти важливий для себе день у теплих краях. Як передає StarHit, молодята планують поїхати на Гаваї або інший екзотичний острів, де й відбудуться урочистості. Джесс уже навіть найняла відомого голлівудського організатора урочистостей Мінду Вайс, яка допомагала їй під час першого весілля з Ніком Лаше та брала участь у підготовці вечірки на честь майбутньої мами.