Уколи Москаля і Шилової

Уколи Москаля і Шилової

Вікторія Шилова, яка ще недавно обіймала посаду заступника голови Дніпропетровської облради, а після скандального її звільнення з посади мала статус безробітної, днями розповсюдила через iнтернет гучну заяву. Мов­ляв, до нашумілого теракту у Дніпропетровську 27 квітня нібито причетний заступник голови облдержадміністрації Іван Ступак. Останній є також лідером міської організації Партії регіонів, а у народі його називають «сірим кардиналом» нинішньої влади.

ВІП–теща

ВІП–теща

Історiя цієї судової тяганини триває вже три роки. Та попри те, що до неї причетний (хоча, звичайно, і опосередковано) один із найяскравіших представників команди чинної влади, цей випадок до останнього часу не набував розголосу. У 2009 році у місті Жашкiв, що на Черкащині, стався прикрий випадок. Валентина Василівна Македон, матір дружини Вадима Колесніченка Лілії Македон, під час сварки «скрутила» виховательку місцевого дитсадка Хрущ Галину та влила їй у горло нашатирного спирту. Внаслідок цього жінка зазнала опіків дихальних шляхів та стравоходу ІІ ступеня. Чотири судові інстанції визнали тещу одіозного політика винною. Однак після приходу до влади «регіоналів» терези Феміди почали хилитися на бік обвинуваченої. Більше того, підсудна Валентина Василівна отримала винятковий привілей — сама визначила, в якому місті обласний суд проводитиме слухання по її справі.

Як воно — одній по копійках збирати гроші на лікування опіків, а іншій — користуватися «пільгами» тещі «короля українофобії» (за версією кореспондентки Оксани Климончук) — у матеріалі «України молодої».

Всі статті рубрики