Цілюща сила рослин

17.05.2012

Якщо ви помітили, що у вас чи ваших близьких є проблеми з пам’яттю, не затягуйте з візитом до лікаря.

— Ви завжди можете звернутися до нас, — говорить провізор–фітотерапевт, косметолог, учениця відомого фітотерапевта Данила Зубицького, спадкоємиця технології та рецептури його ліків, керівник виробництва «Скарбниця народної медицини» Тетяна Ансович. — Ми пропонуємо цілу низку рослинних засобів для покращення роботи нервово–психічної системи, зокрема пам’яті.

Серед них відомий фітобальзам «Інтелятрин», виготовлений з екологічно чистих свіжозібраних лікарських рослин, зокрема, лаванди колоскової, меліси лікарської, ехінацеї пурпурової, марени красильної, елеутерококу колючого, лепехи звичайної. Фітобальзам відновлює порушення фізіологічних властивостей кори голoвного мозку, покращує рух крові в його судинах та обмінні процеси в нервових клітинах та волокнах, заспокійливо діє на розлади психіки та поведінку людини, підвищує інтелектуальну здібність. Застосовують при головному болю, спазмах судин головного мозку, невралгії, неврастенії, істерії. «Інтелятрин» вживають по 5 крапель на 30 мл теплої води тричі на день за 30 хв. до їди, четвертий раз — перед сном. Курс — 1 місяць. Пацієнти, які приймали наші краплі, відзначали, що у них відчутно покращилась розумова діяльність, особливо у тих, хто працює за комп’ютером.

— Тетяно Іванівно, а чи можна застосовувати фітобальзами без призначення лікаря?

— Чимало пацієнтів познайомилися з нашими препаратами, коли підприємство мало назву «Народна медицина Данила Зубицького». Тому їм нескладно підібрати той або інший засіб. Але, враховуючи, що в нас різноманітний асортимент продукції від різних захворювань і ефективність їх підсилюється при взаємодії, краще довіритися фахівцям. Нині у фітоцентрі працюють кваліфіковані спеціалісти, які потурбуються про вас.

— Тетяно Іванівно, минув рік відтоді, як ви відкрили свій фітоцентр у Києві «Скарбниця народної медицини». Чи з’явилися нові розробки?

— Я єдина спадкоємиця і володарка ексклюзивних рецептів — об’єктів інтелектуальної власності Данила Зубицького. Він передав мені у спадщину надбання народної медицини, що були зібрані за роки його практичної роботи. Це фітобальзами для серцево–судинної, сенсорної, нервово–психічної, опорно–рухової, травної, сечостатевої, імунної, ендокринної систем, гінекологія, а також ряд косметичних засобів. Систематизувавши найкращі надбання відомого фітотерапевта, працюю над власними розробками. Серед нових — фітобальзам «Цидонія», фітокреми «Сюїта», «Ластівка».

Хотілося б відзначити, що у нас дружний і професійний колектив, створений iще Данилом Зубицьким. Ми займаємося всім процесом виробничого циклу: збір, заготівля, зберігання, приготування. Продукція виготовлена зі свіжої лікарської сировини, що має наявність вищого рівня біологічно активних речовин у порівнянні з висушеним рослинним матеріалом, а отже, більш ефективна.

Відгуки наших пацієнтів iз різних куточків України ви можете прочитати на сайті fitobalzam.com

Ми раді бачити вас у своєму фітоцентрі.
Адреса: вул. Чорновола 26/2 (біля Охматдиту).
Тел.: (044 )236–24–42, (044 )456–21–62.
[email protected]