Кохання протилежностей

17.05.2012
Кохання протилежностей

«Красуня і чудовисько» — це перша асоціація, що спадає на думку при погляді на бразильську супермодель Ізабелі Фонтану та її нареченого Роана, сина легендарного засновника стилю регі Боба Марлі. 28–річна Ізабелі — одна з найкрасивіших жінок світу, витончена, як статуетка. Роан, який завтра відзначатиме 40–річний ювілей, — нижчий за неї на півголови бородатий растаман із пузцем. Проте, попри зовнішню несхожість, разом ці двоє щасливі. Настільки, що збираються одружитися. Хоча обоє мають за плечима досвід невдалих шлюбів і аж дев’ятьох дітей на двох.

Ізабелі, яка почала модельну кар’єру в 13–річному віці, виходила заміж двічі — за манекенника Альваро Джакомоссі та актора Генрі Кастеллі. Від цих стосунків вона виховує двох синів. Роан, який керує компанією з виробництва кави марки «Марлі», також мав тривалі стосунки з двома жінками. Ще під час навчання в коледжі він одружився з Джеральдіною Хоулі, яка народила йому дочку та сина. А 1996 року зустрів талановиту соул–співачку Лорін Хілл. Разом вони прожили 15 років і мають п’ятьох дітей, хоча, за чутками, протягом усього цього часу Марлі офіційно залишався одружений із Хоулі. Тепер, очевидно, таки розлучився.

Ізабелі знайома з Роаном менше року, проте встигла закохатися по вуха й не дочекається, коли стане його законною дружиною. Хоча її маму така поспішність дочки турбує: «На мій погляд, усе відбувається надто швидко. Але Ізабелі завжди живе в іншому ритмі...» — зазначила жінка в інтерв’ю бразильській пресі. Сама Фонтана проговорилася, що весілля відбудеться в Ефіопії, бо, на думку Роана, «повернувшись на батьківщину (його) предків, ми зв’яжемо себе священними путами шлюбу на все життя».