Її мама — «інопланетянка»

16.05.2012
Її мама — «інопланетянка»

Ще одна топ–модель днями стала мамою: 13 травня російська «інопланетянка» (так її називають за величезні очі) Саша Пивоварова народила дочку. Першою радісну новину у своєму «Твіттері» повідомила подруга і колега молодої мами Марина Лінчук, а потім і сама Саша підтвердила: «Це прекрасна дівчинка...»

Про вагітність росіянки, яка входить до переліку найуспішніших манекенниць світу, стало відомо у грудні. Пивоварова свій «цікавий стан» не надто афішувала, намагаючись уникати журналістів і папараці. І лише за два дні до появи на світ первістка сама опублікувала у «Твіттері» фото з традиційної для більшості зірок сесії в жанрі «вагітного ню». На чорно–білому знімку Саша стоїть на тлі гобелена, вбрана лише у довгу, «в діл», спідницю.

Автор цього знімка — чоловік 27–річної моделі, 43–річний фотограф Ігор Вишняков. Саме він 2005 року відкрив Олександру світові, передавши її фото в міжнародну модельну агенцію IMG. «Про те, що я красуня, мені почав говорити чоловік. Я йому не вірила — думала, каже так лише тому, що кохає мене», — розповідала Саша в одному з інтерв’ю. За її словами, «є чоловіки–камені, які тягнуть тебе донизу, а є чоловіки–крила, що дають тобі відчуття польоту. Ігор — мої крила».

 

А ТИМ ЧАСОМ...

Знаменита канадська манекенниця Лінда Євангеліста, яка входила в п’ятірку провідних супермоделей 1990–х років, досягла угоди про виплату аліментів із французьким мільярдером Франсуа–Анрі Піно, батьком їхнього п’ятирічного сина Огюстена. Слухання проходили в суді Нью–Йорка. Адвокати сторін не називають суму аліментів, але вони мають бути дуже високими. Адже капітал Піно — чоловіка актриси Салми Хайєк — оцінюють у 3 млрд. дол., а Євангеліста вимагала на дитину 46 тис. дол. щомісяця. Сторона Піно називала таку суму «безглуздо високою», і представники топ–моделі погодилися дещо знизити планку.