Алессандро, Алессандро...

15.05.2012
Алессандро, Алессандро...

У полку супермоделей, які працюють на знамениту компанію спідньої білизни «Вікторіяз секрет», — чергове поповнення. Днями народила Алессандра Амбросіо.

Ще недавно 31–річна бразилійка хвалилася своїм величезним животом, брала участь у багатьох «вагітних» фотосесіях і влаштовувала вечірки на честь майбутнього наро­дження другої дитини. Але не встигли шанувальники красуні обговорити її останнє фото у «Твіттері», як стало відомо про успішні пологи в клініці міста Флоріанополіс, Бразилія.

«Привітайте мого сина! Не можу дочекатися моменту, щоб показати його вам. Тепер ми всі разом», — сповістив щасливий татусь Джеймі Мазур, бойфренд Алессандри.

Пара назвала сина Ноа Фенікс (де Noah — англійський варіант того самого біблійного Ноя). «Доведеться вибирати те, що красиво звучить як португальською, так і англійською мовами. Ім’я не повинно бути занадто американським, адже моя бабуся просто не зможе його вимовити», — пояснювала раніше Амбросіо.

За даними ЗМІ, бразильська «янголиця» після пологів планує повернутися до роботи якомога швидше. Минулого місяця манекенниця підписала кілька нових контрактів і тому ретельно стежила за фігурою під час вагітності, займалася йогою, багато ходила. У декретну відпустку Алессандра вийшла лише в другій половині квітня, причому ще в березні була зайнята в рекламному турі фірми Philips. Будучи на другому триместрі вагітності, Амбросіо без проблем дефілювала по подіуму на щорічному шоу Victoria’s Secret.

У Алессандри і Джеймі вже є трирічна донька Аня Луїза. Тепер компанію їй складе братик — як і хотіли батьки.