Дівчата, схожі на Тейлор

26.04.2012
Дівчата, схожі на Тейлор

Кантрі–співачка Тейлор Свіфт, яку в Америці просто обожнюють (і не лише публіка, а й музичні критики, свідченням чому є безліч здобутих дівчиною нагород), уже має й акторський досвід. Вона зіграла одну з головних ролей у романтичній комедії «День святого Валентина» й кілька разів з’являлася в серіалах. Схоже, зніматися в кіно Тейлор сподобалося, бо пропозицію зіграти в біографічній стрічці «Дівчата, схожі на нас» (Girls Like Us) 22–річна зірка прийняла залюбки. Хоча, не виключено, вирішальною стала музична спрямованість фільму. Адже в основу сценарію покладено однойменний роман Шили Уеллер про трьох співачок, популярних наприкінці 1960–х — початку 1970–х років.

Свіфт дісталася роль Джоні Мітчелл, яку 2002 року нагородили премією «Греммі» за визначні досягнення в музиці. Доля цієї талановитої жінки непересічна. Співати вона почала, коли захворіла в дев’ятирічному віці на поліомієліт. Народивши на хвилі популярності дитину, Джоні віддала її на всиновлення, щоб не заважала творчості. А через 32 роки розкаялася й розшукала дочку. Коли кар’єра пішла на спад, Мітчелл перекваліфікувалася в художниці, здійснивши свою дитячу мрію. Але згодом знову повернулася в музику.

Також у фільмі розповідатиметься про співачок Керол Кінг і Карлі Саймон (хто зіграє їх ролі, наразі невідомо).

Нещодавно в американській пресі з’явилися чутки, що Тейлор Свіфт запропонували роль у кіноверсії мюзиклу «Знедолені» за романом Віктора Гюго, проте, схоже, в цьому проекті вона таки не з’явиться. Зйомки «Дівчат…» мають початися за кілька місяців.