Бородата ненька вже без Ненсі

25.04.2012

Американець Томас Біті, який уславився як перший чоловік, що завагітнів і народив дитину, зараз виховує своїх малюків сам: він розлучився з дружиною Ненсі.

Нагадаємо, що саме безпліддя Ненсі змусило Томаса — трансгендерну особу, яка народилася дівчинкою і пройшла процедуру зміни статі — відновити свої жіночі статеві органи й зачати дитинча. Нині в Томаса троє дітей — дочка Сьюзен і сини Остін та Єнсен. Всі вони з’явилися на світ за допомогою штучного запліднення з використанням донорської сперми.

Фотографії бородатого Томаса, який ніжно обіймає свій кругленький живіт, у 2007 році обійшли весь світ, викликавши безліч суперечок. Відтоді завагітніли й народили дітей ще кілька трансгендерів, котрі пройшли повний курс хірургічної та гормональної терапії зі зміни статі.

Томас Біті в інтерв’ю журналу «Піпл» розповів, що після народження третьої дитини вони з Ненсі ухвалили рішення зупинитися на цьому, і він відновив терапію зі зміни статі. На даний час Томас уже пройшов операцію із фалопластики і став стовідсотковим чоловіком зі статевим членом, чорним волоссям на тілі тощо.

Проте Ненсі не бачила його повноцінного «чоловічого достоїнства». Зараз подружжя живе нарізно. «Як і всі шлюби, наш переживає злети й падіння», — пояснив Томас.