Джолі в джунглях

25.04.2012
Джолі в джунглях

Анджеліна Джолі в Еквадорі. (Фото Рейтер.)

Попри напружений графік, Анджеліна Джолі і Бред Пітт завжди знаходять час для спілкування зі своїми численними дітьми. Повідомивши світу про заручини, найвідоміша голлівудська пара подалася святкувати цю радісну подію на Галапагоські острови. Там шестеро малюків досхочу накупалися, насерфінгувалися й попірнали в компанії з татом (Енджі воліла сидіти на березі, прикрившись капелюхом із широкими крисами).

Проте відпочинок — відпочинком, а робота кличе. Днями Джолі «пішла на підвищення» — її призначили спеціальним послом Організації Об’єднаних Націй у справах біженців. Доти Анджеліна десять років була «просто» послом доброї волі ООН. Нинішня посада почесніша — тепер Енджі спеціалізуватиметься на допомозі по­страждалим у катаклізмах і тривалих кризах (скажімо, війнах), які призводять до великих міграцій. Віднині 36–річна актриса–благодійниця, яка впродовж своєї доброчинної діяльності відвідала гарячі точки у 20 країнах світу й пожертвувала на операції з порятунку життів понад 5 мільйонів доларів, безпосередньо приписана до управління Верховного комісара ООН у справах біженців.

Тож після недовгого відпочинку Анджеліна вже в новій іпостасі вирушила до Еквадору (якому, до слова, належать і Галапагоси). Там вона зустрілася з біженцями з Колумбії — блукала з ними разом по джунглях у гумових чоботях, розпитала про проблеми і ­втішала. А також провела засідання з місцевими фермерами і Верховним комісаром ООН у справах біженців Антоніо Гутьєрресом.

А тим часом світові таблоїди жваво обговорюють майбутнє весілля Джоліпіттів — від імовірної дати до кількості запрошених і витрат. Називають і місце, де пара вирішила побратися: це нібито мальовничий замок Міравель у серці французького виноробного регіону Прованс. Хоча найближчим часом сімейство буде змушене на кілька років перебратися в Англію, де Енджі зніматиметься одразу в трьох фільмах.