Сексуальна, як вовчиця

19.04.2012
Сексуальна, як вовчиця

Шакіра Мебарак.

Голосиста колумбійка Шакіра вже, мабуть, стомилася колекціонувати свої титули, і не лише музичні. Як тільки Шакі не відзначали: і французьким орденом Культури і мистецтв, і званням «Людина року», а титулів на кшталт «Найкрасивіша жінка планети» в її колекції — хоч греблю гати. Тож той факт, що журнал Los Angeles Weekly назвав її найсексуальнішою представницею світу музики, 35–річну співачку навряд чи здивував. «Після перегляду відео на композицію She Wolf розумієш, що в житті перейдено певний сексуальний рубіж. І, на жаль, одночасно усвідомлюєш, що у твоєму житті ніколи не буде жінки з такою ж чистою тваринною сексуальністю, як Шакі», — розпинається редакція «Лос–Анджелеського тижневика». Втім сама Шакіра надає перевагу компліментам своєму доброму серцю (вона — відома благодійниця) чи таланту, а не зовнішності.

А от Брітні Спірз, мабуть, приємно знову відчути себе сексуальною й жаданою. Остаточно поборовши залежність від алкоголю й зайву вагу, колишня поп–принцеса повернулася в рейтинги красунь. І хоча в очах коханого Джейсона Тревіка Бріт у будь–якому разі найчарівніша і найпривабливіша, почесне друге місце в переліку сексі–співачок не може не тішити її самолюбство.

Замикає трійку призерів солістка групи «Блонді» Деббі Харрі, якій уже 66 років. Але вік сексуальності — не завада. Також до двадцят­ки найсексуальніших співачок світу увійшли Бейонсе Ноулз, Авріл Лавінь, Ширлі Менсон, Мадонна, Дженніфер Лопес, Тейлор Свіфт, Гвен Стефані та інші. А от барбадоська діва Ріанна, яку журнал «Есквайр» торік назвав найжаданішою жінкою планети, туди чомусь не потрапила.