Заміж за опікуна

11.04.2012
Заміж за опікуна

Поп–принцеса Брітні Спірз, імовірно, вийде заміж за власного опікуна. Звісно, якщо суд задовольнить прохання її батька Джеймса. Досі саме він був єдиним офіційним опікуном 30–річної дочки після того, як 2008 року через надмірну пристрасть до алкоголю й наркотиків американське правосуддя тимчасово відібрало у Брітні дітей і примусово направило співачку на лікування в реабілітаційну клініку.

Тепер Джеймс Спірз, який відтоді розпоряджається фінансовими активами дочки, вирішив доручити нагляд за нею майбутньому зятю — 40–річному Джейсонові Травіку. Проте повної довіри бойфренд зіркової доні у тата все ж не викликає — Джеймс планує передати йому лише право «турбуватися про загальне благополуччя» Брітні. Тобто про її харчування, проживання, здоров’я, зовнішній вигляд тощо. Але не про її гроші, яких у Спірз багато мільйонів.

Насправді Бріт із Джейсоном уже два місяці як мали бути одружені. Проте заплановане на лютий весілля зірвалося через позов колишнього менеджера зірки Сема Лютфі. Утім від планів одружитися пара не відмовилася. Принаймні Брітні від щастя аж сяє і, за чутками з її найближчого оточення, ніяк не дочекається, коли стане офіційною дружиною свого «найкоханішого у світі чоловіка».

Нагадаємо, раніше Спріз була одружена двічі.

Шлюб із другом дитинства Джейсоном Александером тривав лише 55 годин, а дворічні стосунки з танцівником Кевіном Федерлайном подарували співачці двох синів і нервовий зрив.