«Янгол» із «сонячним промінчиком»

10.04.2012

Топ–модель — це така «посада», на яку некрасивих дівчат за визначенням не беруть. Щоправда, стандарти краси у світі моди інколи кардинально відрізняються від загальноприйнятих уявлень про вродливу зовнішність, та й, зрештою, смаки в кожного свої. Проте є в когорті супермоделей такі, хто викликає замилування в абсолютної більшості шанувальників жіночої вроди. І чарівний «янгол» компанії «Вікторіяз сікрет» Міранда Керр — саме той випадок.

На її батьківщині 28–річну дружину голлівудського актора Орландо Блума просто обожнюють. Тож не дивно, що саме Міранда очолила рейтинг найкрасивіших людей 2012 року за версією австралійського видання WHO. Причому не сама, а «в комплекті» з 15–місячним сином Флінном. Фотосесія для обкладинки цього журналу була першою в житті малюка, хоча «неофіційно» в об’єктиви папараці він потрапляв уже не раз.

В інтерв’ю, яке супроводжує статтю про них із Флінном, Керр визнала, що її кар’єра зараз на піку. Хоча на останніх місяцях вагітності манекенниця вагалася, чи не варто їй зав’язати з модельним бізнесом заради сім’ї. «Але після народження сина я зрозуміла, що цілком спроможна поєднувати роботу з турботою про нього, — каже Міранда. — Щоправда, трохи збавила темп: якщо раніше працювала по 18 годин на день, то тепер намагаюся все ж таки більшість часу присвячувати Флінну. Він для мене — як сонячний промінчик, і дуже схожий на маму.