Чому плаче Роббі

04.04.2012
Чому плаче Роббі

Найпопулярніший британський поп–співак Роббі Вільямс готується вперше стати батьком. Про вагітність своєї дружини Айди Філд 38–річний красунчик повідомив у своєму блозі. «Гей, друзі, в мене є невеликий секрет... Я та Айда збираємося стати матусею й татусем цього року! В нас був секс! Це працює! Ми бачили знімки УЗД і плакали від радості, дивилися на діток у рекламі й обливалися сльозами, ми вже навіть запланували дитячу кімнату», — повідомив Роберт. За словами співака, він «закоханий у чоловічка, який росте в маминому животику, і не може дочекатися того моменту, коли стану татком».

Нагадаємо, п’ять років тому Уїльямс лікувався від пристрасті до енергетиків, і саме в той період зійшовся з американською акторкою Айдою Філд. Вони встигли об’їздити майже весь світ, перш ніж у серпні 2010–го одружилися в Лос–Анджелесі. Айда знімається переважно в серіалах — таких як «Уїлл і Грейс», «Дні нашого життя», «Кохання кусається», «Повернутися до вас». «Чоловічок у животі» має стати первістком 33–річної акторки.

 

А ТИМ ЧАСОМ…

57–річний Брюс Уїлліс став батьком уже вчетверте. І в «Міцного горішка» знову дівчинка! До 23–річної Румер, 21–річної Скаут і 18–річної Талули приєдналася Мейбл Рей.

Нагадаємо, троє старших — від акторки Демі Мур. А 1 квітня щастя вагою 4,1 кг Брюсові подарувала друга дружина — Емма Хеммінг. Цікаво, що ця 33–річна британська модель і акторка зовні вельми схожа на Демі, тільки на 16 років молодша.