Краще співати, ніж телефонувати

30.03.2012
Краще співати, ніж телефонувати

Літня сімейна пара з Техасу подасть позов до суду на популярного канадського співака Джастіна Бібера. Причиною скандалу стала невдала спроба Бібера розіграти своїх фанатів на сторінці в соціальній мережі Twitter.

18–річний красунчик, якого неодноразово визнавали «найвпливовішою знаменитістю у «Твіттері», залишив прихильникам грайливий заклик зателефонувати йому за номером, у якому не вистачало останньої цифри. Як визнав згодом сам Джастін, цей номер був комбінацією випадкових чисел, які спали йому на думку. Однак розпалені шанувальники солодкоголосої зірки багаторазово перепробували всі десять можливих варіантів дозвонювання. Одна з комбінацій виявилася номером телефону літнього техаського подружжя, повідомляє Бі–Бі–Сі. Відтак апарат у домі пенсіонерів довгий час не вгавав від дзвінків. Фани Бібера з різних куточків США, Канади та інших країн вимагали «покликати Джастіна до трубки».

Хто такий Джастін Бібер, пенсіонерам розповіли їхні правнуки. Тепер подружжя планує отримати від співака матеріальну компенсацію за завдану моральну шкоду.