Професія — мама

22.03.2012
Професія — мама

Дві вагітності поспіль дещо вибили Джессіку Альбу зі знімального графіка. Актриса наголошує, що їй зараз не до кіно, бо хочеться більше часу проводити з дочками — трирічною Онор Марі та семимісячною Хейвен Гарнер. Проте, як виявилося, самим лише виконанням материнських обов’язків життя зірки «Міста гріхів» не обмежується — у декреті вона встигла ще й написати книжку. Яка буде корисною насамперед молодим мамам.

У книжці «Чесне життя» Альба відверто розповідає про свій власний досвід подружнього життя та материнства. «Це був божевільний досвід, але водночас і надзвичайний», — зізнається зірка. Джессіка попереджає, що її перша літературна спроба призначена для жінок, які розуміють: щоб завжди бути у формі, треба вести здоровий спосіб життя. «Я розповідаю, як підтримувати красу тіла в домашніх умовах, залишатися здоровими, стежити за тим, чим ми себе оточуємо.

Прихильникам, які непокояться, що її так довго не видно на знімальному майданчику, Альба зізнається: «Кар’єра — це те, що зараз цікавить мене найменше. На першому місці — мої крихітки. При цьому актриса не приховує, що вдома вона — сувора мама й капризна дружина. «І саме завдяки цим якостям я зуміла побудувати міцні стосунки і прекрасну сім’ю!» — переконана Джесс. За її словами, чоловік, продюсер Кеш Уор­рен, в усьому допомагає дружині, хоч і зайнятий на роботі. «Зараз я абсолютно щаслива. Бо професія мами і дружини подобається мені значно більше, ніж акторська», — наголошує Альба.