НОВИНИ ПЛЮС

21.03.2012

Ціна парламенту

Учора Верховна Рада без обговорення 261 голосом ухвалила кошторис своєї діяльності на 2012 рік. Загальний кошторис ВР–2012 складає 869 млн. 821,2 тис. грн. Минулого року було 924 млн. 359,8 тис.

Продовження обухівського скандалу

Народний депутат від Партії регіонів Петро Мельник спробував вибачитися перед Іриною Геращенко з «НУНС» за інцидент, який трапився минулої неділі на виборах мера в Обухові. Нагадаємо, «регіонал» намагався схопити пані Ірину й винести із виборчої дільниці. Вчора він приніс у парламент букет троянд. Утім після короткої розмови з кривдником Геращенко відсунула букет убік. У коментарі журналістам Ірина Геращенко розповіла, що поведінка Мельника має розглядатися на рівні фракції «Регіонів». Учасниця команди Віталія Кличка вважає, що таким діячам, як ректор Податкової академії в Ірпені, немає місця в українській політиці. Геращенко поінформувала, що звернулася із заявою до Генеральної прокуратури.

У свою чергу, Мельник сказав у коментарі журналістам, що ви­бачається перед Геращенко як перед жінкою. «Але як перед народним депутатом України, який діяв незаконно, я вибачатися не збираюсь», — цитує «регіонала» УНІАН. За його словами, пані Ірина незаконно перебувала біля лічильної комісії під час підрахунку голосів. Мельник хотів припинити «незаконні дії», тому... необережно її обійняв. «Зробив це незграбно, щиро кажу, але що ж це значить, що я зробив якийсь злочин, чи що?»

Погром у «свободівки»

Позавчора ввечері невідомі вчинили погром у будинку лідерки львівської обласної організації ВО «Свобода» Ірини Сех, яка є сестрою голови облради Олега Панькевича та обласною депутаткою. За повідомленням «свободівської» прес–служби, невідомі перелопатили ящики з документами, а також вкрали деякі ювелірні прикраси. Правоохоронці почали слідство.