Колишній пастор у «Саду любові»

21.03.2012

Недарма Нідерланди вважають однією з найліберальніших країн у Європі та світі. Днями прийшла новина, що в цьому королівстві колишній священик, який став експертом з питань сексу, відкрив «секс–шоп для віруючих». Про появу «магазину інтимних товарів, орієнтованого на релігійних покупців», а також відповідного інтернет–сайту повідомляє радіостанція Netherlands Worldwide.

На думку власника магазину, колишнього пастора Марка Ангенента, такий секс–шоп має допомогти християнам побороти почуття провини й сорому, а також усвідомити, що віруючі не повинні соромитися відкрито обговорювати тему сексу.

На сайті під назвою Liefde­stuin («Сад любові») відвідувачі зможуть замовити інтимні товари у спеціальних, «цнотливо» оформлених упаковках, а також ознайомитися з навчальними і пізнавальними матеріалами на сексуальну тематику. При цьому сайт повністю позбавлений еротичних і порнографічних зображень.

Марк Ангенент радіє: деякі з відвідувачів сайту вже оформили замовлення на доставку товарів із секс–шопу для правовірних християн. Хоча є й чимало таких, хто назвав відкриття магазину образливим та обурливим. Тим більше під час посту!

До речі, Liefdestuin став не першим голландським магазином товарів інтимного характеру, розрахованим на віруючих. У 2010 році у цій країні з’явився секс–шоп для мусульманських пар.