У приємному очікуванні крику

21.03.2012
У приємному очікуванні крику

Зірка трилера «Крик» Нів Кемпбелл чекає дитину. Про те, що 38–річна актриса вагітна первістком, офіційно повідомив її речник. Подробиць щодо терміну вагітності чи статі дитини не розголошують.

Нів уже двічі була заміжня, й обидва рази — з колегами по акторському цеху — канадцем Джеффом Кольтом та англійцем Джоном Лайтом. Обидва шлюби розпалися, проте в службових романах зірка не розчарувалася. І зараз знову зустрічається з актором — на п’ять років за неї молодшим Джей Джеєм Філдом. Саме він є батьком майбут­ньої дитини. Народження малюка, за словами Філда, він очікує «з радісним хвилюванням».

Щодо Кемпбелл, то вона вже не раз давала зрозуміти, що готова до материнства. А торік, під час промо–туру «Крику–4», Нів зізналася, що під час зйомок почувалася «мамою», оскільки колеги по знімальному майданчику (Рорі Калкін, Емма Робертс та Хейден Панеттьєрі) були «такими юними». «Коли вийшов перший «Крик», цим діткам було років по п’ять. Сподіваюся, батьки тоді не дозволяли їм дивитися цю стрічку», — розмірковувала актриса.

Зараз Нів знімається у фільмі «Винятковість» (Singularity), який має вийти в прокат наприкінці року, а одразу по завершенні зйомок, швидше за все, піде в декрет.