Без кучерів, з обручкою

14.03.2012
Без кучерів, з обручкою

Голлівудська кінозірка Елісон Портер відтепер заміжня — минулої суботи актриса стала на весільний рушник зі своїм давнім другом Брайаном Отенрієтом. Це тепер ім’я Елісон мало що скаже більшості пересічних кіноглядачів, а двадцять років тому її акторська гра спричинила справжній фурор. Дев’ятирічна дівчинка з копицею волосся блискуче зіграла головну героїню у фільмі «Кучерява Сью», не поступаючись у професіоналізмі своєму напарникові Джеймсу Белуші.

Подальша кінокар’єра Елісон не склалася — дівчина зрозуміла, що їй більше подобається театральна сцена. А згодом і зовсім закинула акторство, повністю віддавшись своєму улюбленому заняттю — музиці. У неї є власна група Alisan Porter Project, де колишня «Кучерява Сью» виступає не лише вокалісткою, а й автором пісень.

Із Брайаном Отенрієтом Елісон разом уже майже 13 років. Але впродовж переважної частини цього часу вони лише дружили — познайомилися, коли Портер було 18, трохи позустрічалися і зрозуміли, що краще залишитися друзями. А нещодавно раптом збагнули, що між ними є щось більше. «Це найбільш неймовірне відчуття — усвідомлювати, що ти одружуєшся зі своїм найкращим другом», — зізналася Елісон у своєму «Твіттері».

До вінця наречена йшла вже при надії — у липні вона має народити сина.