Усім дам — а матері не «гам»

13.03.2012

Великі лотерейні виграші — це завжди тема для новин у розділах на кшталт «Овва!». Ось днями британець Метт Топхем виграв у лотерею EuroMillions 45 млн. фунтів стерлінгів. І заявив, що подарує 1,3 млн. від цієї гігантської суми своєму найкращому другові. При цьо­му з матір’ю Меттью ділитися не планує.

За повідомленням газети «Сан», 22–річний декоратор Топхем разом із його нареченою Кейссі зірвав джекпот у лютому. Як людина щедра Метт вирішив підтримати друзяку Едді Сміта, якого знає ще зі шкільної лави. Спочатку щасливчики планували подарувати Смітові мільйон, проте збільшили офіру до 1,3 «лимона», коли Едді розповів їм, як витратить подарунок. У планах студента Сміта — виплата іпотеки за будинок своїх батьків і фінансова допомога братові.

Про доброту Топхема таблоїдам розповів якраз головний обдарований — Сміт. За його словами, переможець лотереї збирається надати певну фінансову допомогу також і іншим своїм друзям, а також деяким членам сім’ї. Водночас щедрість Топхема не поширюється на власну матір, із якою Метт не розмовляє вже сім років.