Розбите серце

07.03.2012
Розбите серце

Голлівудська актриса Демі Мур продовжує зализувати рани після свого розлучення з Ештоном Кетчером. За даними американських таблоїдів, вона завершила курс лікуваня в одній із реабілітаційних клінік у штаті Юта. Але показуватися на люди 49–річна Демі не поспішає. «Вона хоче якомога більше бути на самоті й спілкується лише з невеликою групою най­ближчих друзів, — повідомило джерело з оточення актриси. — Тож у Лос–Ан­джелес вона поки що не планує повертатися».

Нагадаємо, що наприкінці січня зірка вирішила про­й­ти курс лікування від медикаментозної залежності та харчового розладу (у Демі — всі ознаки анорексії, адже вона стрімко схудла після розлучення). З’явивишись у січні на одній iз благодійних вечірок, Демі шокувала публіку своїм кістлявим тілом — жінка схудла до 44 кілограмів! Усе це — ознаки тривалої депресії і нервового виснаження, яке діагностували в актриси лікарі. У якийсь момент Мур зрозуміла, що болісний розрив із Кетчером вона неспроможна подолати самотужки, і віддала своє змучене серце у руки медиків.

Подейкують, що, найімовірніше, Мур навіть не братиме участі в промоушені своєї нової стрічки «L.O.L.: Laughing Out Loud» («Любов. Однокласники. Літо»), яка вийшла в прокат у США 4 березня. Хоча, хто знає, може, зірка й набереться мужності, щоб з’явитися на людях і включитися в роботу. Адже цікава робота — найкращі ліки від депресії та дурних думок. Додамо, що в Україні новий фільм за участю зірки вийде на великі екрани влітку.