Барак і Єва

29.02.2012
Барак і Єва

Зірка телесеріалу «Відчайдушні домогосподарки» Єва Лонгорія переймається не лише своєю професією, гламуром та спортом (все–таки була заміжня за баскетболістом Тоні Паркером), а й політикою. Актриса давно симпатизувала Бараку Обамі, і ближче до виборів вирішила реалізувати цю підтримку на практиці. Як повідомляє «Голлівуд репортер», Єва стала однією із 35 співголів виборчого штабу чинного глави держави.

Нагадаємо, президентські вибори у США відбудуться на початку листопада. Серед найбільш розчарованих правлінням Обами громадян багато латиноамериканців, які закидають президентові невпровадження обіцяної на виборах–2008 імміграційної реформи. Залучення до виборчої кампанії 36–річної Лонгорії, яка походить із мексиканської родини, допоможе Бараку повернути довіру її співвітчизників з американським громадянством.

За політикою актриса не забуває й про своє постійне захоплення – доброчинність. Днями «іменний» благодійний фонд Лонгорії спільно з журналом «Веніті фейр» організував вечірку, на яку Єва запросила всіх своїх численних друзів та колег. Прийшла і добра подруга актриси, дизайнер Вікторія Бекхем. Вона підтримала Лонгорію не лише морально, а й... фізично. Коли актриса вмостилася на дивані, позуючи фотографам, то й не помітила, що з відвертого декольте вискочила грудь. Проте навчена багаторічним протистоянням із папараці Бекхем вчасно затулила бюст подруги рукою. Вдячна Лонгорія розмістила відповідний знімок у своєму «Твіттері» з підписом: «Моя прекрасна подруга Вікторія Бекхем підтримує мене!»

До речі, подейкують, що це — майбутні куми. Віка нібито попросила Єву стати хрещеною матір’ю її новонародженої доньки.