Лупо чорної масті

24.02.2012
Лупо чорної масті

Лупо на гумористичному «Твіттері».

Віяння часу — вести мікро­блог на «Твіттері» від імені відомих персонажів. В Україні це й гігантський кран «Захарій», який завалився на будівництві Подільсько­Воскресенського мосту в Києві, і тигр Тишка, що серйозно травмував доглядача в столичному зоопарку. А у Великій Британії ведеться інтернет­щоденник кокер­спанієля, якого нещодавно завели принц Вільям і його дружина Кетрін.

Мікроблог у цуценяти з’явився вже через кілька годин після того як герцогиня Кембриджська публічно назвала кличку свого улюбленця, пише газета «Дейлі мейл». Песика чорної масті назвали Лупо (в перекладі з італійської — Вовк). Акаунт у «Твіттері» має назву @HRH_Lupo — Його королівська високість Лупо. Невідомий дотепник від імені щеняти розповідає про його прогулянки, розваги, заняття господарів тощо.

Молода сім’я спадкоємця британського трону завела собаку ще кілька тижнів тому. Преса й публіка не знали жодних подробиць, поки Кейт не проговорилася під час благодійної акції. 30­річна герцогиня відвідувала школу і спілкувалася з учнями, коли їй дали потримати безіменного плюшевого цуцика. Кетрін вирішила дати іграшці ім’я. «Я назву її на честь моєї собаки — Лупо», — сказала дружина принца.