ХРОНІКА

21.02.2012

Кульова стрільба

На чемпіонаті Європи у Вієрумякі (Фінляндія) українське тріо у складі Владислава Прянишникова, Єгора Чирви й Андрія Гильченка взяло «срібло» в командній стрільбі із пневматичного пістолета з 10 м.

* * *

Міжнародна федерація спортивної стрільби визнала найкращою серед жінок у 2011 році українку Олену Костевич — за видатні результати і внесок у популяризацію цього виду. Для олімпійської чемпіонки–2004 з Чернігова це вже друга така річна відзнака. Першу вона отримала у 2002 році, коли їй було всього 16.

Цікаво, що серед чоловіків найкращим також назвали тріумфатора Афін–2004 — китайця Жу Цинаня.

Фрістайл

Минулої п’ятниці на етапі Кубка світу в австрійському Крейшберзі Ольга Волкова з Миколаєва здобула срібну нагороду в лижній акробатиці, програвши переможниці змагань – австралійці Лаурі Піл – лише 1,33 бала.

Лижний спорт

На етапі Кубка світу в польському містечку Шклярська Поремба в гонці на 10 км класичним стилем серед жінок українки Валентина Шевченко й Марина Анцибор показали 14–й і 51–й час відповідно. У чоловіків на дистанції 15 км наші Віталій Штунь, Мирослав Білосюк та Олексій Швидкий розташувалися на 42–му, 53–му й 60–му місцях підсумкового протоколу.

Теніс

У третьому колі хардового турніру WTA категорії «прем’єр» у Катарі українка Катерина Бондаренко програла Моніці Нікулеску з Румунії — 6:7 (5:7), 4:6.

Футзал

Харківський «Моноліт» через фінансову скруту знявся з розіграшу чемпіонату України в екстра–лізі до кінця цього сезону. У 15 матчах «Моноліт» набрав 10 очок. У наступних турах суперникам харків’ян буде зараховано технічні перемоги (+:–).