Мільйони Жизелі

08.02.2012
Мільйони Жизелі

Поєднувати успішну кар’єру з материнством — не проблема для сучасної жінки. І це яскраво довела власним прикладом 31–річна бразильська топ–модель Жизель Бюндхен. Ні вагітність і вимушена перерва в роботі, ні прагнення якомога більше часу проводити з маленьким сином (зараз Бену два роки) фактично не вплинули на її заробітки. Жизель як була, так і залишається найдорожчою манекенницею світу.

Згідно зі щорічним рейтингом моделей із найбільшими заробітками, який оприлюднив британський таблоїд «Дейлі мейл», статки Жизель налічують понад 151 мільйон доларів США. Переважно це прибутки від рекламних контрактів із найдорожчими брендами світу, а також від її власного взуттєвого бренду Ipanema та косметичної лінії Sejaa.

Друге місце в рейтингу посідає модель, яка вже досить давно на подіум не виходить (та й форму відверто втратила), зате успішно перекваліфікувалася в телеведучі й продюсери. Саме реаліті–шоу «Наступна топ–модель Америки» принесло Тайрі Бенкс майже 90 мільйонів доларів і почесне «срібло».

На третій сходинці опинилася менш відома у нас американка Крісті Брінклі — не лише манекенниця, а й актриса, дизайнерка, фотограф, письменниця. Розквіт модельної кар’єри Крісті припав на 1980–ті, але завдяки своїм численним талантам вона й досі може похвалитися понад 80 мільйонами доларів власності.

Також до топ–десятки увійшли Кейт Мосс (трохи менше 80 млн.), Хайді Клум (71 млн.), Ель Макферсон (60 млн.), Клаудіа Шиффер (55 млн.), Наомі Кемпбелл (49 млн.), Міла Йовович (36 млн.) та Адріана Ліма (майже 38 млн. доларів).