Про червону рибку і не тільки

Про червону рибку і не тільки

Незалежно від того, що ми полюбляємо їсти зазвичай (і можемо собі дозволити), періодично балуємо себе стравами з різними морськими делікатесами: салатом iз печінкою тріски чи бутербродами з малосольної червоної риби. Як не помилитися при виборі основних складових такої смакоти, коли на магазинних прилавках безліч пропозицій, допоможуть розібратися нещодавно проведені дослідження Центру незалежних споживчих експертиз «Тест».

Оселедець — не лише «хороший холестерин» і антидепресант

Оселедець — не лише «хороший холестерин» і антидепресант

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Загалом рибопродукти — дуже корисні для здоров’я людини. Інша справа, якщо хтось страждає певною недугою, має враховувати специфічні особливості продукту. Приміром, гіпертоніки мають споживати слабосолену рибу, оселедці їм протипоказані. Але для людей здорових вони вкрай важливі в раціоні.

Всі статті рубрики