Просто Кайя, від природи такая!

25.01.2012
Просто Кайя, від природи такая!

Кайя Гербер.

Якщо на чиїхось дітях природа й відпочиває, то про Сінді Кроуфорд цього точно не скажеш. І син, і дочка у топ–моделі 1990–х над­звичайно вродливі, тож можна було не сумніватися, що рано чи пізно вони пере­ймуть модельну естафету у своєї мами. Так і сталося. Днями компанія «Версаче» оголосила, хто стане «обличчям» першої рекламної кампанії дитячої лінії Young Versace. Із почином можна привітати десятирічну Кайю — дочку Сінді та бізнесмена Ренді Гербера.

Перших фото юної моделі складно повірити, що їй лише 10. Та й одяг, який вона рекламує, мало відрізняється від «дорослої» жіночої лінії «Версаче»: міні–спіднички з фірмовим принтом, шкіряні куртки... Презентація колекції для небідних діток відбулася минулої п’ятниці, а в продаж вона надійде вже найближчим часом.

Мама Кайї, дивлячись на те, як позує дочка, не могла приховати сліз розчулення. «Будинок «Версаче» — це для мене особлива, дуже особиста історія. Так багато чудових спогадів про роботу з Джанні та Донателлою... Я пишаюся дочкою!» — каже Сінді Кроуфорд Під час зйомок вона допомагала дівчинці порадами.

Донателла Версаче, яка очолює компанію після загибелі брата Джанні, теж вдалася у ностальгійні спогади про роботу з Кроуфорд–старшою. «Це чудово, що Кайя йде її слідами. Як і мама, вона наділена рідкісним даром — її любить камера», — констатує дизайнерка.

До слова, сама Кроуфорд, якій зараз 45, почала модельну кар’єру майже у 18 років.