У різних напрямах

24.01.2012
У різних напрямах

«Вічного кохання немає. І не переконуйте мене в протилежному — якщо вже ВОНИ розійшлися...» Повідомлень із таким текстом на інтернет–форумах останніми днями аж кишить — розчаровані фанати обговорюють розриви зіркових пар, які здавалися «вічними».

Спершу преса обсмоктала новину про тріщину у союзі Джонні Деппа та Ванесси Параді. Проживши разом 15 років і маючи двох дітей, офіційно вони свій шлюб не оформлювали, вважаючи, що головне — не штамп, а почуття. А тепер, кажуть, уже півроку як живуть окремо через зради Деппа.

Втім офіційних підтверджень цієї інформації досі не надійшло. Натомість новина, яка прокотилася з подачі інтернет–сайту TMZ, виявилася правдою: німецька топ–модель Хайді Клум подала на розлучення з британським співаком Сілом. Упродовж семи років пара, яку шанувальники любовно охрестили «Красуня і Чудовисько», здавалася ідеальною.

Познайомилися вони, коли Хайді завагітніла від боса «Формули–1» Флавіо Бріаторе. Коли народилася дівчинка, Сіл її вдочерив, а згодом у подружжя з’явилося ще троє спільних дітей — Генрі, Йохан і Лу. «Упродовж кількох років ми насоло­джувалися сімейним щастям, але почали розвиватися в різних напрямах. І після тривалих роздумів усе–таки вирішили розійтися. Ми дуже поважаємо одне одного і розстаємося як друзі. Головним нашим пріоритетом залишаються діти», — цитує спільну заяву 38–річної Хайді та 48–річного Сіла журнал «Піпл».

Якщо тенденція до зіркових розривів збережеться, то зразком для наслідування залишиться хіба шлюб королеви Єлизавети ІІ та принца Філіппа, які відзначили 64–ту річницю подружжя.