Труп нареченої під вінцем

20.01.2012

Подруга тайця Чаділа Юнйїнга, з якою він знався вже десять років, пропонувала одружитися. Однак молодий чоловік усе відмовлявся й пропонував зачекати. Але, мабуть, справді кохав. Адже після того як дівчина загинула в автокатастрофі, Чаділ побрався з нею... мертвою.

Як повідомила газета «Бангкок пост», незвичайну церемонію Чаділ Юнйїнг влаштував для того, аби виконати не здійснену мрію коханої людини. Репортаж про незвичайне жалобне весілля минулого тижня показало телебачення Таїланду. На загиблу жінку надягли коротку білу сукню, білі панчохи, фату й рукавички. Наречений був вбраний у чорний костюм із білим метеликом та циліндр. Також на дивній церемонії були присутні родичі й друзі Юнйїнга та його обраниці, спеціально запрошені співаки й артисти.

Ясна річ, що «шлюб із трупом» був театральною постановкою, а не офіційним цивільним актом. Однак ця історія в Таїланді спричинила широкий суспільний резонанс. За повідомленням азіатських ЗМІ, на кілька днів наречений Юнйїнг став найбільш обговорюваною персоною своєї країни. Багато хто засудив його вчинок і назвав церемонію «осоружним самопіаром». Однак автор статті в «Бангкок пост» зазначає, що особисто знайомий із цим чоловіком і вважає його наміри абсолютно щирими. Мовляв, Чаділ кохав, планував одруження і дуже шкодує, що не встиг стати на шлюбний рушник.