Зрада з прибутком

20.01.2012
Зрада з прибутком

Розлучення з Ештоном Кетчером стало для 49–річної Демі Мур тяжким випробуванням – актриса перебувала на межі нервового зриву, сильно схудла і дуже переживала. Але як справді сильна особистість, досить швидко взяла себе в руки. І навіть придумала, як використати зраду партнера з користю для сімейного (вже без участі Кетчера) бюджету. Подробиці їхнього розриву актриса вирішила описати у своїй новій книжці.

Контракт на суму 1,3 мільйона доларів з одним із американських видавництв Демі підписала наприкінці минулого року. Поки тривали переговори щодо видання, планувалося, що в книжці зірка фільму «Привид» щиро розповість про те, як їй вдалося подолати наркотичну та алкогольну залежність, про складні стосунки з матір’ю тощо. Та коли минув перший шок від розлучення з Ештоном, Мур вирішила додати до сповіді ще й подробиці цього епізоду свого життя.

Зараз Демі почувається й виглядає значно краще, ніж у листопаді минулого року, коли оголосила про розлучення (нагадаємо, 33–річний Кетчер зрадив її одразу з кількома дівчатами). Проте найстарша дочка актриси від шлюбу з Брюсом Уїллісом, Румер, вважає, що матері все ж потрібна допомога фахі­вців, оскільки вона майже не спить і страждає від сильного головного болю. Втім Демі переконана: з усіма проблемами вона зможе впоратися сама.