Ні «трубкососу»!

13.01.2012
Ні «трубкососу»!

Автором постера вже вдруге виступив редактор місцевої газети «Субота+» Богдан Василенко. На плакаті 3 на 6 метрів зображений Сталін, що сміється, піднісши руку до носа, і напис російською мовою: «Я убив мільйони українців! А за що тобі поставлять пам’ятник? Позбавимо місто від ганьби!»

На одному з інтернет–ресурсів Василенко пояснив, що постер є продовженням боротьби з пам’ятником «кривавому трубкососу». «Розміщенням даного зображення ми звертаємо увагу запоріжців на злочини всесоюзного ката Сталіна. І вказуємо на ганебність того, що нинішні ряджені «червоні», заради збереження свого місця біля державного корита, йдуть на будь–які провокації», — зазначив Богдан Василенко.

Нагадаємо, це вже другий білборд такого змісту, розміщений з ініціативи газети «Субота+» і спрямований проти пам’ятника Сталіну, який встановили в Запоріжжі комуністи. Щоправда, минулого разу постер провисів усього кілька годин, після чого його зняли комунальники.

Як розповідав Василенко «УМ», розміщенням плаката займалася одна з рекламних фірм Запоріжжя, а кошти на це зібрав колектив видання.