Дж. плюс Дж. дорівнює весілля

12.01.2012
Дж. плюс Дж. дорівнює весілля

Прихильниці співака й кіноактора Джастіна Тімберлейка засумували: їхній улюбленець підтвердив, що збирається нарешті розпрощатися зі статусом холостяка.

Ще кілька тижнів тому з’явилися чутки, нібито Джастін зробив пропозицію своїй давній подрузі Джессіці Біл, проте тоді цій інформації багато хто не повірив. Що й не дивно, адже близько року тому, після чотирирічного роману, пара розійшлася. 30–річному Тімберлейкові відтоді приписували стосунки з партнеркою по фільму «Друзі по сексу» Мілою Куніс, а 29–річна Джессіка нібито зустрічалася з Бредлі Купером і Джерардом Батлером.

Але, як тепер з’ясувалося, кілька місяців тому Джесс із Джастіном знову зійшлися, хоч і намагалися не афішувати своє возз’єднання на публіку. Різдво 25 грудня закохані відсвяткували разом — Тімберлейк запросив Біл у Вайомінг, покататися на гірських лижах. І там, у розкішному готелі «Аманьяні», нарешті наважився попросити Джессіку стати його дружиною.

Хтось зі свідків події одразу «настукав» про радісну подію пресі. Та оскільки самі ліричні герої вперто не пускали й пари з вуст, журналісти вже було засумнівалися у правдивості цієї інформації. Але днями її підтвердив сам Тімберлейк.

Коли саме відбудеться весілля, пара наразі не вирішила (або знову приховує). Але, швидше за все, цього року — високосність Джессіку із Джастіном не відлякує.