Поки хвиля її несе

05.01.2012
Поки хвиля її несе

Кеті Перрі й Рассел Бренд.

Напередодні Нового року американська співачка Кеті Перрі та її чоловік, актор Рассел Бренд із Британії, оголосили про розлучення. Їхній шлюб тривав 14 місяців.

Перші чутки про розрив Кеті й Рассела з’явилися після того, як вони нарізно провели Різдво. Підтвердження прийшло вже через п’ять днів.

Сайт Showbiz Spy пише, що причиною розставання нібито стали діти. Бренд бажав їх мати, заявляючи, що саме в цьому справжній сенс сім’ї. А Кеті казала, що поки не готова бути мамою.

«Діти — це не те, чого хотіла Кеті. Я думаю, вона заплуталася. Вони багато говорили. Було дуже багато телефонних розмов в останній тиждень, — розповіло виданню Showbiz Spy анонімне джерело з числа друзів екс–родини. — Кеті 27 років. Це не так мало для шлюбу. Але професійно вона перебуває на дуже вигідній позиції, щоб переривати творчу діяльність заради материнства».

Справді, Перрі нещодавно завершила дуже успішне світове турне. Вона перебуває на хвилі високої популярності й прагне взяти від шоу–бізнесу все, що може, саме тепер.