Чотири синочки і лапочка–дочка

28.12.2011
Чотири синочки і лапочка–дочка

Суперзірка Голлівуду Роберт Де Ніро отримав чудовий подарунок до Різдва: у нього народилася дочка. Для 68–річного «Хрещеного батька» це вже п’ята біологічна дитина і друга — у шлюбі з нинішньою дружиною, 56–річною екс–стюардесою Грейс Хайтауер (у них є ще 13–річний син Елліот). Разом вони з 1997 року, хоча свого часу було посварилися і навіть почали шлюборозривний процес. Але згодом помирилися і з 2004–го більше не розстаються.

Цього разу Грейс не вагітніла — дочку для них із Робертом народила сурогатна матір. Як повідомляє американська преса, дитина з’явилася на світ здоровою і активною, вага — 3,3 кг.

«У моєму віці не можна дозволяти собі гаяти час. Настає мить, коли ти розумієш, що вже ніколи не матимеш стільки енергії, як раніше. Тому треба встигнути зробити якомога більше», — каже актор.

У біографії Де Ніро, який завжди хотів мати велику сім’ю й багато дітей, це вже не перший випадок співпраці із сурогатною матір’ю. У 1995 році в них із моделлю Тукі Сміт саме таким шляхом народилися хлопчики–близнюки. Зараз їм по 16 років. Також у Роберта є син Рафаель від першого шлюбу з актрисою й співачкою Дайанн­ Ебботт (і вона, й Тукі та Грейс — афроамериканки).

До слова, нещодавно в прокат вийшов новий фільм із Де Ніро «Старий Новий рік», у якому партнеркою «оскароносного» ветерана стала Хіларі Свонк, а на наступний рік заплановано прем’єри цілої низки фільмів за його участю.