Лісовий ангел

27.12.2011
Лісовий ангел

Одна з найкрасивіших жінок світу, уругвайська зірка аргентинських телесеріалів Наталія Орейро останнім часом зникла з екранів. Що й не дивно: 34–річна співачка й актриса, відома нашим телеглядачам передусім за «милом» «Дикий ангел», ось–ось народить первістка. Раніше Наталі зізналася, що в неї буде хлопчик.

Хоч від зйомок їй на певний час довелося відмовитися, громадської активності Орейро не припиняє навіть на восьмому місяці вагітності. Недарма ж у вересні її було обрано послом доброї волі ЮНІСЕФ у регіоні Ріо–де–ла–Плата (Аргентина й Уругвай). Прагнучи привернути увагу до проблеми збереження лісів, актриса погодилася взяти участь у відповідному проекті організації «Грінпіс». І знялася в оригінальній фотосесії: на фото Наталія позує оголеною, а на її тіло спроектоване зелене зображення лісу.

«Ліс — це життя. Ми вже втратили 70 відсотків наших лісів і джунглів. Я хочу, щоб моя дитина знала, що таке ліси», — наголошує Орейро.

Стурбованість дружини майбутнім планети і наступних поколінь цілком поділяє її чоловік, 44–річний рок–музикант Рікардо Мольйо. Через кілька місяців вони відзначать десяту річницю свого шлюбу, але ви­глядають закоханими не менше, ніж одразу після знайомства. «Я ніколи не забуду, з якої страшної депресії витягнув мене Рікардо. І вірю, що ми кохатимемо одне одного вічно», — каже Наталі.