Піддослідне свинство

22.12.2011

Канібалізм під час телешоу — і не десь на островах Кука, а в Західній Європі, в Нідерландах! Двоє голландських телеведучих на очах глядачів накололи на виделки і з’їли по шматку м’яса один одного.

Це сталося на програмі «Піддослідні свинки» (Proefkonijnen) молодіжного каналу BNN. За попередньою домовленістю, Денніс Сторм та Валеріо Зено перед ефіром перенесли невеликі операції: у Сторма хірурги відрізали невеликий шматок м’яса із сідниці, а в Зено — з живота. Після цього людську плоть ретельно просмажили, і ведучі скуштували її в студії.

Як пише газета «Дейлі мейл», Денніс і Валеріо заявили: в такій страві «немає нічого особливого». При цьому Сторм констатував, що почувався дивно, дивлячись в очі приятелеві, м’ясо з якого він у той момент жував.

Передача «Піддослідні свинки» – нова, в її рамках Сторм і Зено мають відповідати на всілякі дурні запитання та виконувати непрості завдання. Питання, яка на смак людська плоть, стало темою прем’єрного випуску.

Телеведучі заявляють, що в їхніх діях не було нічого протизаконного — кожен партнер добровільно погодився на операцію й канібалізм.

У свою чергу запрошений адвокат припустив, що проблеми можуть бути принаймні в хірургів, адже видалення частини плоті без медичної необхідності в Нідерландах заборонено.