Купила зоопарк і полюбила

21.12.2011
Купила зоопарк і полюбила

Фанати «секс–символічної» білявки Скарлетт Йоханссон готуються шикуватися в черги по квитки до кінотеатрів: із 23 грудня в американський прокат виходить комедійна драма «Ми купили зоопарк», головні ролі в якій зіграли Йоханссон та Метт Деймон. Це їхня перша спільна робота в кіно.

У центрі сюжету — історія вдівця Бенджаміна Мі (Деймон), котрий хоче вирішити психологічні та життєві проблеми за допомогою купівлі старого занедбаного зоопарку в глибинці. Відновлюючи звіринець, Мі поступово відновлює і власне життя. У цьому йому допомагає самотня красуня Келлі (Йоханссон).

Режисером картини виступив Камерон Кроу, відомий за фільмом «Ванільне небо». Бюджет його нової стрічки — $50 млн.

А красуня Скарлетт, яка місяць тому відзначила 27–річчя, тим часом шукає кохання і в реальному житті. Обранцем голлівудської знаменитості став британський рокер Ден Вайт. Гітарист гурту Tribes уже кілька тижнів зустрічається з Йоханссон, пише газета «Міррор». За її даними, актриса знімалася у Великій Британії у фільмі «Під шкірою», і їх із Деном познайомили в нічному клубі.

У 2008—2010 роках Скарлетт була одружена з актором Райаном Рейнолдсом, а після розлучення мала кілька нетривалих романів.