Без хати, але з Бріджит

20.12.2011

Рене Зеллвегер знову доводиться харчуватися самими гамбургерами й піцою — на початку наступного року стартують зйомки третьої серії «Щоденника Бріджит Джонс», і до того часу актрисі потрібно набрати належну для пампушки Бріджит форму. Зрозуміло, що на чергове знущання над своєю фігурою Рене погодилася за дуже солідну винагороду. Суму гонорару поки не розголошують. Для прикладу: якщо 2001 року за першу серію «Щоденника» вона отримала 3,75 млн. дол., то за продовження у 2007–му — вже 11 мільйонів. З огляду на те, що новий епізод називатиметься «Дитина Бріджит», можна зробити певні припущенні і про головну сюжетну лінію.

Від зайвих грошей Рене не відмовляється. Днями вона виставила на продаж своє досить скромне як для голлівудської зірки обійстя в Коннектикуті. Будинок, зведений 1779 року, Зеллвегер продає за 1,5 млн. дол. Придбала його вона сім років тому за 1,32 млн. і відтоді кілька разів робила капітальний ремонт.

Як наголошують ріелтори, господиня продає будинок із чотирма спальнями, трьома ванними кімнатами, окремим котеджем для гостей фактично за собівартістю. Тим паче, що до нього додаються 39 акрів землі.

Серед причин переїзду Зеллвегер американська преса називає те, що вона не змогла ужитися із судсідами. Водночас агенція нерухомості запевняє: містечко Помфрет, де розташоване обійстя, заселене винятково доброзичливими й приємними людьми і взагалі є «ідеалом старої Америки».