Розлучення містера і місіс Сміт

13.12.2011
Розлучення містера і місіс Сміт

Уїлл Сміт та Джада Пінкетт.

У Голлівуді на сімейне життя ніби пороблено. От і Уїлл Сміт та Джада Пінкетт оголосили про подачу документiв на розлучення. І це після 14 років шлюбу! Актори повідомили пресі, що вже тривалий час живуть окремо, але тепер вирішили припинити цю брехню.

Вдавати щасливе подружжя Уїлл та Джада мусили через побоювання, що розлучення вдарить по їхніх кар’єрах. Ще в серпні, коли з’явилися перші чутки про негаразди в родині Смітів, актор категорично їх спростував. «Наш шлюб міцний як ніколи», — запевняв журналістів 43–річний Уїлл. Однак усі спроби врятувати сім’ю успіху не мали, тож пара вирішила офіційно припинити стосунки.

Подейкують, що причиною розлучення стала подружня невірність дружини Сміта. Знімаючись у серіалі Hawthorne, Джада закрутила роман із чоловіком Дженніфер Лопес Марком Ентоні. Обидві подружні пари дружили родинами, але коли правда розкрилася, Джей Ло одразу подала на розлучення. Тоді як Сміт ще намагався налагодити стосунки зi своєю половиною. Адже їм є що ділити: у пари двоє дітей — тринадцятирічний син та десятирічна донька — та спільні статки, які оцінюють у понад півмільярда доларів.

Нагадаємо, що Уїлл і Джада одружилися в 1997 році. Довгий час їхня родина входила в десятку найміцніших шлюбів Голлівуду поряд із такими відомими парами, як Антоніо Бандерас та Мелані Гриффіт, Том Хенкс і Рита Уілсон, Джонні Депп та Ванесса Параді.