Лялька Кеті, лялька Нікі

08.12.2011
Лялька Кеті, лялька Нікі

На онлайн аукціоні CharityBuzz.com нині активно торгуються ті, хто бажає володіти американськими співачками Кетті Пері та Нікі Мінаж. Точніше, їхніми копіями. За образом та подобою цих американських співачок знаменитий виробник іграшок — компанія «Маттел» — створив ляльки Барбі. Іграшкові копії зірок виготовлені в єдиному екземплярі, тому той, хто їх купить, володітиме справді ексклюзивною річчю.

За дівчат на торгах розгорілася неабияка боротьба. Уже зараз за кожну з ляльок пропонують по кілька тисяч доларів. Обидві іграшки щедро всипані камінням від Сваровськи та вигадками дизайнерів. Наприклад, сукня ляльки Кетті Пері прикрашена десятками штучних тістечок із крему, а підставкою до неї слугує корабель із вафель, морозива та крему.

Усі гроші, виручені під час торгів, підуть на добру справу — їх спрямують у благодійний фонд Project Angel Food, який підтримує безнадійно хворих людей. Свого часу в образах ляльок Барбі з’являлися також Мерилін Монро, Шер, Ліндсі Лохан, Кейт Уїнслет, Леді Гага та інші знаменитості. Проте найдорожчою лялькою за всю історію цієї іграшки (а Барбі, нагадаємо, вже «стукнуло» 52 роки) стала білявка, продана в 2010 році на аукціоні «Крісті». Завдяки кольє з рожевим діамантом, яке прикрашало шийку ляльки, вона пішла з молотка за 302,5 тисячi доларів. Виручені кошти тоді теж були спрямованні на доброчинність.