Мода після жеребкування

06.12.2011
Мода після жеребкування

Дизайнер Ольга Альонова (попереду з квітами) та дружини–моделі. (Фото авторів.)

Після церемонії жеребкування фінальної частини Євро–2012 частина футболістів збірної України, їхні дружини, колеги з клубів та прихильниці перемістилися до внутрішнього двору НСК «Олімпійський». Тут відбувалося After–Draw party, організоване «Українським тижнем моди».

Центральною фігурою вечірки була Ольга Альонова — дружина воротаря «Динамо» Олександра Шовковського. Зі світських левиць Ольга вже віддавна перекваліфікувалася в модні дизайнери і тепер продемонструвала публіці свою чергову колекцію одягу — легкі сукні й костюми, переважно яскравих, строкатих барв, а також бежевих, блакитних, рожевих і чорних. Фішкою показу було те, що в ролі моделей виступили дружини футболістів — Вікторія Коноплянка, Тетяна Алієва, Анна Назаренко, Алла Селезньова, Олена Рева, Марина Шершун, Анна Мандзюк, Тетяна Кравченко, Олена Богуш, сама Альонова та ін. До речі, це був чи не перший вихід «у світ» дружини Андрія Ярмоленка Інни — вони побралися зовсім недавно: 21–річний динамівець зустрів своє кохання, старше за нього на два роки, в казино розважального комплексу «Арена», де Інна працювала хостесою.

Шовковський, вбраний в елегантний чорний костюм із такою ж краваткою, делікатно відмовився відповідати на запитання «УМ», чи дружина своїм «модним» захопленням забезпечує родині додатковий прибуток, чи потребує асигнувань. При цьому Олександр заявив, що вони з Ольгою разом обговорюють і моду, і футбол, діляться оцінками та ідеями, бо «інколи погляд збоку може висвітлити проблему зовсім по–новому, так, як би ти сам і не здогадався». «Я її в усьому підтримую», — запевнив воротар «Динамо» в коментарі «Україні молодій».

Щодо підсумків жеребкування для нашої збірної, то Шовковський був стриманим. «Я сприйняв це досить спокійно. Буде те, що буде, головне — добре підготуватися і реалізувати ту майстерність, яка в нас є. Адже на таких форумах дуже важливо довіритися почуттям і вірити в перемогу», — сказав голкіпер номер один країни. За його словами, в такій групі — зі Швецією, Францією та Англією — потрібно намагатися набрати п’ять очок, щоб вийти у чвертьфінал. На запитання про те, як збірній гратиметься у «нефартовому» Донецьку, СаШо сказав: «Я собі не засмічую голову такими думками. Звичайно, у Львові збірна не програла жодного матчу. Але потрібно просто виходити і грати в Донецьку також. Погані традиції для того й існують, щоб їх ламати».

Не вельми раділи з приводу кинутого жеребу й Олександр Алієв та Артем Мілевський. Останній весь вечір провів поруч із добре засмаглою білявкою Лєрою Крук, відомою також як телеведуча каналу М1 Кульбаба. Світські хронікери занотували: в них не інакше як роман.

Також був показ спортивного одягу фірми «Боско», що вдягає олімпійську збірну України, та акробатичні номери балету «Ред фоксіз». Перед дискотекою добре розігріті гості, зокрема й широко представлені на вечірці музичні зірки на кшталт Фагота та інші персони шоу–бізу, взяли активну участь у двох благодійних аукціонах. Продавали 15 пар кедів, тюнінгованих відомими українськими дизайнерами і митцями (від Вікторії Гресь та Олексія Залевського до Земскової/Ворожбит та Іллі Чічкана). А ще торгувалися за футбольні свистки від ювелірної компанії Amaro, створені ізраїльським дизайнером Іріт Гоффер Сессон спеціально для жеребкування Євро. Грошi, вирученi iз проведених цього вечора благодiйних аукцiонiв та лотерей, передали на пiдтримку паралiмпiйської збiрної України.