У Лілі з’явився міні–Купер

30.11.2011

Найбільша мрія британської співачки Лілі Аллен нарешті здійснилася: вона стала мамою. 25 листопада у зірки народилася довгоочікувана донечка. Дитина здорова, мама щаслива, тато Сем Купер, який був присутній при пологах, не встигає відповідати на численні привітання у «Твіттері». І навіть колишній бойфренд Лілі, діджей Себ Чу, у своєму мікроблозі написав: «Надсилаю свою любов Лілі, Сему та міні–Куперу...» Сама Аллен спромоглася поки що лише на два слова: «Це надзвичайно».

Для 26–річної Лілі це маля стало справжнім подарунком Божим, адже дві попередні її вагітності завершилися трагічно. 2008 року у зірки на четвертому місяці стався викидень. Стосунки з батьком ненародженої дитини, солістом гурту «Кемікал бразерз» Едом Саймонсом, не витримали такого випробування.

У 2009–му Аллен почала зустрічатися з бізнесменом Семом Купером, від якого знову завагітніла. Уже було відомо, що народиться син, проте наприкінці жовтня 2010–го, вже на шостому місяці вагітності, Лілі знову спіткала трагедія.

Після того викидня співачка лежала в лікарні у дуже тяжкому стані: в неї діагностували сепсис. Проте їй вдалося побороти хворобу, а Купер показав себе справді надійним чоловіком, в усьому підтримуючи свою дівчину.

У червні цього року пара одружилася, і посеред весілля Аллен оголосила, що знову чекає дитину.